Saturday 9 February 2008



Ufot Demoneja
Demons is a true-life to ethereal mean beings which exploration to fool, faint and control human resources via complicate as gentle and/or mean extra-terrestrial aliens.http://www.pollster.com/article/what-are-aliens-and-ufos

http://www.pollster.com/article/what-are-aliens-and-ufos-on-aliens-and-or-demons

Osa kristityist"a pit"a"a UFOja demoneina eli Saatanan armeijaan kuuluvina. Demoni k"asite on kuitenkin varsin laaja. Islamissakin l"oytyy vastaava k"asite eli Jinn.

Demons are alleged to lug the fallen angels referenced in the Bible. Yet, sorrowfully, in our (pseudo) syncretistic world more than a few would say that the provision demons, angels, aliens, progressive beings,ascended masters, etc. are interchangeable provision which merely get stunned from time to time and yet, these provision are not interchangeable (for archetypal, an ethereal angel who was fashioned by YHVH and rebelled is dynamism by a nimble being who was inherent and grew up in changed sector of the universe-except, in all probability, in Mormon religious studies).http://www.pollster.com/article/what-are-aliens-and-ufos

Kristinusko on kuitenkin self-satisfied yksi usko elikk"a sen n"akemykset voidaan j"att"a"a omaan arvoonsa. Mit"a"an rationaalista syyt"a ei ole pit"a"a kristinuskoa muita l"ahteit"a luotettavampana UFO kysymyksess"a.

http://www.skepticsunited.arkku.net/2012/07/17/piispat-vakivallan-puolesta/

UFOilla lienee kuitenkin erilaisia intressej"a ja k"asityksi"a todellisuudesta. UFOt tuskin ovat sen kyvykk"a"ampi"a ymm"art"am"a"an monia asioita kuin ihmiset, voivat olla jopa huonompia.

UFOista on vaikea sanoa mit"a"an varmaa kun tietol"ahteet ovat v"aist"am"att"a heikot. UFO kulttuurit ovat todenn"ak"oisesti hyvin erilaisia ihmisten kehitt"amiin verrattuna. Toisaalta kulttuureissa voi olla samankaltaisuuksia yleisesti teknologisten kulttuurien kanssa mik"ali UFO lajin aistit ja fyysinen rakenne ovat jollain tasolla samankaltaisia. Ihmiskulttuurit pitk"alti py"oriv"at sukupuolidynamiikan ja perheen ymp"arill"a. Erityisesti esim. avioliittotavat ovat ihmiskulttuureille tyypillisi"a. Onko UFOilla samaltaisia kulttuurillisia yhdyskuntarakenteita vaikuttanee pitk"alti siihen miten kommunikointi voi onnistua.

Esim. jos UFO laji on h"am"akin kaltainen niin sen perherakenne on v"aist"am"att"a hyvin erilainen ihmisiin verrattuna eli kulttuurillinen yhteys on hyvin vaikeasti toteutettavissa. V"aist"am"att"a t"ahtimatkustukseen kykenev"a laji on hyvin "alyk"as, koska avaruusmatkustusv"alineen suunnittelu on hyvin vaativaa. Toisaalta lajin ei tarvitse olla nyt en"a"a niin "alyk"as, koska se on voinut taantua. Sen on kuitenkin pit"anyt joskus olla riitt"av"an "alyk"as. Lajin on pit"anyt olla joskus v"ahint"a"an niin "alyk"as ett"a se on kyennyt joko tekem"a"an jonkun riitt"av"an "alykk"a"an lajin kanssa yhteisty"ot"a tai sitten v"ahint"a"an niin "alyk"as ett"a se on kyennyt rakentamaan tietokoneen joka kykenee rakentamaan avaruusaluksia. Lajin "alykkyyden jakaumasta on paha sanoa mit"a"an. Maapallolle l"ahetetyt matkustajat voivat olla lajinsa h"olm"oimpi"a, jos matkustelu galaksissa ei ole suosittua. Maapallolle ehk"a l"ahetet"a"an kaikki rikolliset kuten englantilaiset aikanaan l"ahettiv"at rikolliset Australiaan.

http://www.conspiracyarchive.com/UFOs/demons aliens clothes.htm


0 comments:

Post a Comment

    Magic Books

    Followers