Monday 16 March 2009



Kvtna Mufon Ufo Vstnk Funkce Cape Fear River Ppad
Kvetnov'e MUFON UFO casopisu lode cten'arum po cel'em svete 25.dubna 2013, se zvedav'ym rece Central theme Trouble pr'ipade z 2008 popisuj'ic'i cizincu na zemi a v'ykop pro MUFON Transportation Replicate prvn'i p'atek v dubnu jako n'aceln'ik z'astupu Vysetrov'an'i Steve Hudgeons jako tituln'i pr'ibehy.The Central theme Trouble Brook proveden'i pouzdra podnikatel Chris Bledsoe a syn JR 'ucet na ciz'i setk'an'i behem Support NC, ryb'arsk'eho v'yjezdu. casopis tak'e obsahuje 2013 navazuj'ic'i pohovoru Icon Political party detektiv Norman Gagnon s Bledsoe o tom, jak vzpom'inky jsme ovlivnili a zmenilo jeho zivot.

"Jako Bledsoe vystoupil cestu z lesa a do otevren'eho paragraph, kter'a vedla k hlavn'i silnici, vsiml si na d'alku tri velk'e koule vzn'asej'ic'i se tise bl'izko k zemi a pak stoup'an'im pres stromy a pomalu smerem k jeho smerem. On c'itil, ze se koule byli vedomi jeho pr'itomnosti. Vystrasen'y t'im, Bledsoe rychle zam'iril zp'atky po ceste splnit sv'e pr'atele t'im brehu Vltavy a zeptal se jich, jestli oni videli jeho syna. Oni odpovedeli ne. Bledsoe, v panice, vzal do lesa ho hled'a. Brzy JR se objevil tak'e v panick'em stavu, rekl jeho otec, co videl. Popsal dve cerven'e koule vzn'asej'ic'i se nekolik cutback nad ter'enem na d'alku. Pak, kdyz se vracel z lesa a bez stromov'e oblasti u reky, uvidel dve mal'e humanoidn'i bytosti na ohnisti zrejme zkoum'a trosky jako jeden zvedl pr'azdnou l'ahev. "

Hudgeons shrom'azdil jak z'akladnu a rotacn'i t'ym pro KGRAradio.com v'yroby s Z'avod Hobbs produkci. Hudgeons host'i dvouhodinovou prehl'idku N'arodn'i UFO Assessor predstavuje mes'icn'i UFO dopravn'i zpr'avy behem prvn'ich 30 minut. Rotacn'i host'e vyplnit druh'a pulhodina - vcetne Roberta Powell, prezident MUFON Vedeck'e proverovac'i rady; Kathleen MARDEN, reditel 'unosy; Toss Zukowski, reditel mrzacen'i dobytka; Fletcher sed'a, Icon Political party manazer; b'yval'y v'ykonn'y reditel Clifford Clift a jeho "Cliff Store" a Stanton Friedman s koment'ari.Posledn'i hodina je Hudgeons se speci'aln'im hostem. V'ykonn'y reditel David MacDonald byl prvn'i host a spolecnou mezin'arodn'i pr'ibehy z jeho ned'avn'e cesty do Par'ize na setk'an'i s evropsk'ymi a jin'ymi zahranicn'imi MUFON z'astupci nebo z'ajmov'ych skupin.Prehl'idka je z'it kazd'y prvn'i p'atek v mes'ici zac'atek v 9 hodin ET a archivovan'e podobe na webov'e str'ance.MacDonald se zab'yv'a mnoho mluv'ic'i ud'alosti on je poz'ad'an, aby po cel'e zemi."V'ysledkem toho vseho je, ze MUFON je nyn'i v pozici postavy nikdy predt'im vlastnil v nas'i historii," p'ise. "Jsme vyhled'avan'ym, konzultovat s, uzn'av'ana a respektov'ana jako nikdy predt'im."

Antoine Cousyn p'ise o funkci podivn'ych svetel, kter'e se objevuj'i v turistick'em v s'erii fotografi'i por'izen'ych v Monaku s rozlisen'im na tajemstv'i. V'yzkumn'ik Michael Schratt prisp'iv'a prvn'i z tr'id'iln'e s'erie v nasem prvn'im pohledu na notebooky Leonard Stringfield daroval loni MUFON."Studenti ufologii si vzpomenou, ze Leonard Stringfield nejv'ice dobre zn'am'y pro jeho v'yzkum tzv. hav'arie UFO / resers'i," p'ise Schratt. "V polovine roku 1970, Leonard shromazdov'any zpr'avy od pilotu, techniku a voj'aku, kter'i tvrdili, ze meli z prvn'i ruky havarovan'ych pods'alky a subjekty jsou vymozen'ych prvky vl'ady Spojen'ych st'atu. To samozrejme bude predstavovat" Considerable Watergate "na nejvyss'i 'urovni."

Stanton Friedman res'i kvetna 2013 Astronomie casopis pov'idku Dr. Phil cop - "veda za UFO."Pot'iz s nadpisu cl'anku je, ze je klamav'a reklama," p'ise Friedman. "Existuje jen velmi m'alo veda v nem. Soude podle jeho obsahu, Cop nev'i t'emer nic o UFO a jeste m'ene o vedeck'e strane pr'ibehu UFO."

UFO a atomov'ych zbran'i complete Robert Hastings recenze pozorov'an'i UFO na inzen'yra Hanford Apparatus pobl'iz Richland, WA. Hastings zahrnuje ocit'ych svedku z dnes jiz vyslouzil'e voj'aky."V kazd'em pr'ipade, prerusovan'y UFO aktivita u Hanforda pokracovala i po v'alce," p'ise Hastings. "Dnes odtajnil Air Drive zpravodajsk'a zpr'ava potvrzuje, ze 21. kvetna 1949, byl" str'ibrit'y, ve tvaru disku "objekt byla spatrena, jak se vzn'as'i pr'imo nad z'avode person'alem Hanford. Soucasne bylo UFO sledov'ano na radaru v nedalek'em Mojz'ise Fund AFB, kde F-82 bojovn'ik byl vyskr'abal zachytit to. "

George Filer obsahuje 10 zpr'av o UFO v jeho mes'icn'im sloupci, vcetne tohoto bodu od Millville, NJ:"Muj manzel uvidel svetla nad soused vrhnout 5. dubna 2013 v 20:08 Vysel ven a byl svedkem oranzovo-cerven'a svetla na obloze. To proslo pres naseho domu a vypadal jako kr'idla. Kdyz presel, je vztahuje se na hvezdy v pozad'i za n'im. Nejste si jisti, co jsme videli, ale v dobe, kdy jsme se dostali na predn'i c'asti domu to bylo v d'alce a zmizel. Nebylo slyset z'adn'y zvuk. D'iky MUFON syst'emu CMS. "

Peter Couch, reditel N'arodn'iho UFO centrum zpr'av, zpr'avy o s'erii fotografi'i predlozen'ych NUFORC kde mal'i cizinci pop-up - a zat'imco oni jsou z nekolika svedku, ze von'i podvod."Pokud je to, co jsem zde diskutovat, je to zert, lid'e, kter'i podali na fotky se n'am jev'i b'yt co nejv'ice obet'i podvodu jako NUFORC muze b'yt, a ze velmi pravdepodobne nem'a nic spolecn'eho se zjevn'ym zert," p'ise.

Ohl'ednut'i sloupci tento mes'ic predlozila MUFON Missouri Thrill Rezis'erka Debbie Ziegelmeyer je kousek od kvetna 1984 o dvou muz'ich, kter'a lov'i ve reku Sacramento pet mil od Colusa kdo se setkal podivn'e svetlo."Jak se UFO zacalo pomalu pohybovat smerem k nim, oba byli velmi ch'apaj'ic'i a Carlos byl na pokraji paniky. Spesne rekl Reuben si myslel, ze by se zvedl, kdyz cetl o tom nekde jinde. S t'im, Reuben, kter'y chtel zustat videt, co remeslo delat, byl pripraven se dostat ven z tam taky. Vyskr'abali c'ast cestu postupn'eho svazit'em brehu reky a schoval se v nekter'ych tezk'ych krov'i, st'ale pozoroval pomalu bl'iz'i svetla soustredene. "


0 comments:

Post a Comment

    Magic Books

    Followers