Tuesday 2 October 2012



Au Ascuns Churchill Si Eisenhower Existenta Ozn Urilor
- Winston Churchill si Dwight Eisenhower au decis sa tina secreta existenta OZN-urilor timp de cel putin 50 de ani, de teama ca descoperirea ar crea panica in randul publicului si ar putea zgudui credinta oamenilor in Dumnezeu. Detalii:

http://www.ziare.com/magazin/ozn/au-ascuns-churchill-si-eisenhower-existenta-ozn-urilor-1033550

* Edgar Mitchell - astronaut american: "La Roswell s-a prabusit un OZN" (VIDEO):

http://www.colectionarul.info/ro/diverse/edgar-mitchell-astronaut-american-la-roswell-s-a-prabusit-un-ozn-video/

* "Gata cu secretizarile OZN!"... VIDEO: Om de stiinta american: Ascunderea adevarului despre OZN-uri este un "Watergate cosmic"... VIDEO: OZN-uri la rastignirea lui Iisus - imagini incredibile pe o icoana veche de aproape o mie de ani!...OZN-ul din tabloul "Botezul lui Hristos" al pictorului flamand Gelder... FILM: Biblia si OZN - urile:

http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/06/gata-cu-secretizarile-ozn.html

* Semnale inteligente de la c^ateva stele din apropiere... FILM (National Geographic): Is it Real? - Ancient Astronauts / Extraterestrii Pe Pamant ? - Paleoastronautii - ( subtitrare romana )... FILM: Biblia si OZN-urile... FILM (History Channel): Ancient Aliens (2009):

http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/06/istoria-se-insala-noi-dovezi-privind.html

* Dosarele X in Malaezia! S-au trezit cu OZN-ul pe plaja... * OZN sau farsa? Lumini neobisnuite pe cerul Capitalei (VIDEO)... Dosarele "X" - Rom^ania - Un interviu cu Paul Dorneanu, presedintele RUFOn... Masina fantoma din Romania (orasul Boldesti-Scaieni, jud. Prahova)... Descopera: Ce se afla in padurea Baciu?:

http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/07/dosarele-x-in-malaezia-s-au-trezit-cu.html


0 comments:

Post a Comment

    Magic Books

    Followers